Over Matthias Sander

Marketeer, designer en ondernemer. Deze drie woorden omschrijven mij (Matthias, 1989) het beste. Door een (verplichte) stage bij een printshop vielen er puzzelstukjes op hun plek; het ontwerpen van tijdschriften, het maken van posters voor de jaarlijkse kerstavond op school. In één keer wasduidelijk welke vervolgopleiding het zou worden, na de middelbare school.

Opleidingen

In 2005 ben ik gestart met de opleiding Multimedia Vormgeving bij ROC Aventus in Apeldoorn. Na 2 jaar bleek dit toch niet de juiste opleiding te zijn en ben ik overgestapt naar de opleiding Media & Vormgeving, aan het Landstede in Zwolle. Dit bleek een schot in de roos. Door de brede opleiding leerde ik alle ins- en outs van design, in de breedste zin van het woord. Van video- en fotografie tot marketing, ondernemen, grafisch design en webontwikkeling. In 2010 heb ik mijn opleiding bij Landstede afgerond.

Visual Trends

Direct na mijn opleiding heb ik mijn eigen onderneming opgebouwd: Visual Trends. Het ondernemen was namelijk ook al niet meer vreemd. Tijdens mijn studie heb ik met studenten verschillende activiteiten rondom ondernemen opgezet. In de afgelopen jaren is Visual Trends uitgegroeid tot een mooie onderneming, waarin we dagelijks ondernemers helpen met hun design- en marketingvragen.

Praktische tips voor succesvolle marketing

De inmiddels opgedane ervaring wil ik graag met jou delen. Op deze website vind je daarom praktische tips voor het succesvol inzetten van marketing en design voor jouw onderneming. Ik wil alle artikelen zo overzichtelijke en praktisch mogelijk houden, zodat jij ze direct kunt toepassen. Heb je zelf een onderwerp waar je meer over wilt weten? Mail mij dan vooral op matthias@visualtrends.nl!